23948sdkhjf

Virtuella mässan – WeAreCOBOTS

Universal Robots bjuder nu in till världens största virtuella mässa om kollaborativa robotar. Mässan WeAreCOBOTS vänder sig till alla med intresse för de senaste trenderna inom automation, och kommer äga rum under tre dagar i juni.

Läs också: Mässan blir av som vanligt i mars – trots corona

WeAreCOBOTS kommer att bjuda på expertsamtal, utställningar och demonstrationer av en rad produktnyheter. Värd för mässan är cobottillverkaren Universal Robots, och mässan kommer att hållas den 16-18 juni 2020.

Mässan vänder sig alla branscher och alla företagsstorlekar i hela Europa, och mässdeltagarna är välkomna att flanera bland virtuella utställningsbås, lyssna på och deltaga i inspirerande samtal med ledande cobotexperter, samt lära sig mer om fördelarna med samarbetande robotar.

WeAreCOBOTS kommer att hållas över hela Europa på engelska, tyska, franska, spanska och italienska parallellt, med fler än trettio virtuella utställningsbås och femtio föreläsningar av en rad experter inom robotik.

– WeAreCOBOTS är en fantastisk möjlighet att lära sig mer om de senaste automationstrenderna och potentialen i sin egen bransch och det egna företaget. Inte minst kan man få kunskaper om hur automatisering kan hjälpa till med de utmaningar många företag står inför just nu, säger Jürgen von Hollen, vd på Universal Robots.

På agendan:

  • 50 online-föreläsningar med ledande robotexperter och ämnen som ”Senaste trenderna inom automation” och ”Så får du mest ut av din UR-cobot”.

  • Live-demonstrationer av cobotapplikationer inom exempelvis paketering och palletering, slipning och polering, maskinbetjäning och skruvdragning.

  • Möjlighet att vara med i live-demonstrationer av UR-cobotar och applikationer.


Foto: Universal Robots

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078