23948sdkhjf

SMC Automation blir en av WeAreCobots huvudutställare

På den virtuella mässan WeAreCobots den 16 till 18 juni i år kommer SMC Automation vara en av huvudutställarna. SMC är ett av de bolag som har kunnat upprätthålla sina leveranser trots den rådande coronapandemin.

På WeAreCobots kommer SMC Automation att visa upp sitt utbud av komponentlösningar för robotmaskiner, inklusive SMC:s pneumatiska magnetgripdon MHM och ZHP som är ett vakumgripdon.

Produkterna kommer att visas upp under tre demonstrationer per dag vid klockan 11:00, 13:00 och 15:00. Det kommer även finnas experter till hands i en livechatt för att svara på frågor om samarbetsrobotteknologi.

Vi är glada över att vara en del av denna virtuella, uppslukande robotmässa, den största i sitt slag i världen, och ha möjlighet att visa upp våra lösningar för cobotar, säger SMC:s globala projektledare för cobotar Andreas Czezatke.

En som kommer att medverka i SMC-teamet för frågor och svar är robotkonsulten Christoph Ryll, som spekulerar inom industriell robotik och har publicerat artiklar om produktionens framtid där människor och maskiner arbetar effektivt och säkert.

Vi är mycket glada över att Christoph Rylls erfarenhet kommer vara till hands för att hantera eventuella problem inom området cobots, som också kan underlättas i ett privat chattrum för datakänsliga samtal, avslutar Andreas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078