23948sdkhjf

De ingår distributionsavtal för Sverige

Som ett led i skånska Wexoes strategi att erbjuda lösningar som stödjer Roxwell Automation, har italienska Irinox SpA och Wexoe ingått ett distrubitionsavtal på rostfria, industriella kapslingar.

Wexoe som är ett svenskt dotterbolag till danska Wexøe, har under de senaste åren satsat på att bygga upp nödvändig kompetens inom industriell automation. I nära samarbete med Roxwell Automation har bolaget haft fokus på automationslösningar för maskinbyggare.

Nu ingår bolaget ett distrubitionsavtal med italienska Irinox SpA som arbetar med utveckling och tillverkning av elektriska paneler i rostfritt stål.

Hos Wexoe är rostfria kapslingar ett viktigt komplement, och därför är vi stolta över att nu kunna erbjuda konkurrenskraftiga kapslingar som är tillverkade i Europa. Irinox är ett välkänt märke i Europa och passar vår övriga portfölj bra, säger Tony Annell, divisionschef för Industri Wexoe.

Från Irinox sida gläder man sig också åt att komma igång med samarbetet.

Hos Irinox erbjuder vi enkla men noga anpassade lösningar som uppfyller kundens krav. Wexoe har förmågan att stödja detta. Deras säljtillgång till kunderna och stora lagerkapacitet utgör det perfekta partnerskapet. Det i en sådan grad att vi är överens om ett exklusivt avtal för både Danmark och Sverige, säger Diederik Hagenbeek, exportchef för Irinox SpA.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.081