23948sdkhjf

Ny vd för AI-bolaget

Artificial Solutions har utsett Per Ottosson till ny vd för bolaget. Per Ottosson har trettio års erfarenhet i ledande befattningar, inklusive tio år inom konversations-AI-lösningar, senast som Chief Revenue Officer på Ipsoft.

Per Ottosson har framgångsrikt drivit innovationsarbete, kommersialisering och internationell försäljning inom konversationell AI och hyperautomation. Hans omfattande erfarenhet av AI och mjukvaruvaruförsäljning blir en strategisk tillgång för Artificial Solutions när vi stärker våra partnerrelationer, utvecklar strategiska allianser och ökar den internationella försäljningsinsatserna för att påskynda vår globala tillväxt, säger Åsa Hedin, styrelseordförande för Artificial Solutions.

Per efterträder Lawrence Flynn som varit vd för bolaget de senaste tio åren, och Per tillträder sin roll 2 november 2020.

– Jag är glad över att få möjligheten att axla rollen som vd för Artificial Solutions. Jag känner till Artificial Solutions sedan länge och är imponerad av företagets teknik, stora skalbarhet och den höga innovationsnivån. Jag ser stora möjligheter att kommersialisera företaget, säger Per.

Per kommer att vara baserad i bolagets huvudkontor i Stockholm tillsammans med företagets nyligen utnämnda ekonomichef Fredrik Törgren.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078