23948sdkhjf

De går mot strömmen och blir störst inom bemanning

Bemanningsbranschen har ett tufft år bakom sig men nya siffror visar att Lernia Bemanning går mot strömmen. Enligt en ny rapport från Kompetensföretagen är Lernia nu den största aktören inom bemanning av yrkesarbetare.

Trots att det varit ett skakigt år på arbetsmarknaden där många företag dragit ner på personal går det bra för bemanningsbolaget Lernia.

Under det fjärde kvartalet 2020 ökade bolagets omsättning med 2 procent jämfört med året innan, vilket sticker ut från övriga branschen som totalt visade en negativ utveckling med en minskad omsättning på 7,5 procent. Det visar siffror från Kompetensföretagens kvartalsrapport, och i rapporten går det även läsa att Lernia nu är det största bolaget inom bemanning av yrkesarbetare.

– Det är onekligen ett styrkebesked att vi nu är största bemanningsföretaget inom yrkesarbetare, särskilt efter ett år som varit allt annat än enkelt för branschen. Vi har en bra mix av kunder i olika branscher och förstås stor kompetens hos våra medarbetare runt om i landet, vilket visar sig i de fina resultat vi gör, säger Christian Hultén, nytillträdd divisionschef för Lernia Bemanning.

Bakom framgångarna ligger bland annat en stark tillväxt i region Väst.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078