23948sdkhjf

Satsar på starkare position inom ventilation

Bravida förvärvar IEAB installationsentreprenören och vill genom förvärvet få en starkare position inom ventilationssegmentet i Malmö. 

IEAB grundades 2013 och är specialicerade på energi- och kostnadseffektiva ventilationslösningar inom tekniskt komplicerade projekt. Företagets huvudsakliga kunder är främst byggföretag men arbeten sker även direkt mot slutkund.

–    IEAB är ett spännande och mycket välskött företag som vi är glada att nu välkomna till Bravida. Förvärvet kommer att stärka vår position inom ventilation i regionen och vi ser positivt på de framtida möjligheterna kommenterar Mattias Norlander, regionchef Bravida region Malmö.

Det är Hamid Karimi och Alen Idrizi som äger bolaget idag. Båda kommer att följa med till Bravida. 

–   Bravida var det självklara valet när vi såg oss runt för möjligheter att växa, fortsätta utvecklas och ta oss an mer komplexa projekt. Tack vare engagerad personal och bra kunder har IEAB gjort en fantastisk resa sedan starten för nio år sedan. En resa vi nu ser fram emot att fortsätta tillsammans med Bravida, kommenterar Hamid Karimi som kommer att fortsätta i rollen som avdelningschef.

IEAB har idag sin etablering på Valdermasro i nordöstra Malmö och avdelningen kommer inledningsvis fortsätta i befintliga lokaler. Bolaget omsätter omkring 75 miljoner kronor och har 23 anställda.

Bravida tillträder som ägare den 3 maj 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094