23948sdkhjf

Elmia öpnnar upp igen – På Subcontractor kan industrin mötas fysiskt

Hos Elmia är planeringen av årets Subcontractor i full gång, och nu meddelar mässarrangören att årets mässa kommer bli en kombination av en fysisk och digital mötesplats.

I fjol fick den stora mässan för tillverkningsindustrin – Elmia Subcontractor, ställas in i vanlig regi för att istället köras i digital i form av Elmia Subcontractor Connect. Huruvida mässan skulle kunna köras i fysisk form under 2021 har ingen kunnat veta säkert, men nu har Elmia gått ut med att mässarrangören planerar för en blandning av en fysisk och en digital mässa.

– Nu om någonsin förstärks vikten av det personliga mötet för att dels skapa helt nya affärer men också för att starta igång det som har varit ”on hold” på grund av pandemin, skriver Elmia.

I år blir mässan av den 9 till 12 november hos Elmia i Jönköping, och årets innehåll och program kommer att handla om aktuella teman som tar ett helhetsbegrepp om såväl dagsläget som framtiden.

Att få vara med att bidra till våra kunders framgång känns naturligtvis mycket tillfredsställande och man förstår att mässan spelar en viktig roll för tillverkningsindustrin. Det handlar om att hitta nya och rätt kontakter som leder till affärer för våra kunder men också att finna lösningar på olika problem, samt få kunskap och inspiration till utveckling säger Johanna Bjurevik, mässansvarig för Subcontractor 2021.

För att alla ska få känna sig trygga hos Elmia jobbar bolaget kontinuerligt med sina säkerhetsrutiner, och några säkerhetsåtgärder som Elmia infört är:

  • Förregistrering Endast förköp av biljett, ingen registrering på plats för att minska risk för köbildning i entré.

  • Flöden – Optimering av flöden för att guida besökare genom golvmarkeringar och anpassade gångar.

  • Information – Tydlig och regelbunden information via skyltar och högtalare för att påminna om våra säkerhetsrutiner.

  • Avstånd – Genom att begränsa antal personer som får vara i lokalerna samtidigt skapar vi möjlighet till fysisk distansering

  • Rengöring och hygien – Utrustat lokalerna med beröringsfria handspritstationer och utökad städning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078