23948sdkhjf

Laddaren drar grön teknik

Ctek har tagit fram en ny elbilsladdare. De kallar den Njord go.

– När den nya laddaren monteras med tillhörande väggfäste är den godkänd för den nya skattereduktionen grön teknik. Grön teknik kan jämföras med ett Rot-avdrag och ger minskad skatt för kostnaden av laddaren och arbete som sker vid installation. Avdraget sker direkt på fakturan från installatören och underlättar för dig som vill investera i en elbilsladdare. Detta bidrag ser vi som mycket positivt och hoppas att det kommer att bidra till att de blir enklare att välja ett grönare alternativ vid nästa bilköp, säger Cecilia Routledge, Global director för EV på Ctek.

EV-laddaren är på 11 kilowatt och har en gratis app som tillbehör. I appen ska man som användare kunna schemalägga laddsessioner - starta, pausa eller stoppa laddningen på distans - och sänka eller öka laddeffekten till fordonet och se laddningshistorik.

Laddaren monteras med väggfäste eller kopplas till ett CEE-uttag. Den har typ 2-kontakt och kommer med 1,5 meter nätkabel och 5 meter EV-laddkabel. Den har inbyggda säkerhetsfunktioner såsom jordfelsbrytare och DC-läckagedetektor.

– Vi har redan fått en mycket positiv respons från marknaden och vi förväntar oss att Njord go blir en populär produkt i vårt breda utbud av laddare och tillbehör, säger Cecilia Routledge.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.359