23948sdkhjf

Skapar automation till industrierna

Elektroautomatik och Boxon har inlett ett tätare samarbete vilket innebär att de båda företagen tillsammans kan möta sina kunder på en bredare front och med mer kunskap om kundens utmaningar.

Automationsingenjören Elektroautomatik skapar automation till många olika industrier, där förpackningslösningar i många fall är en del av leveransen.

Boxon erbjuder förpackningskoncept som hos slutkunden ofta är en del av en automationslösning.

Ett samarbete kändes givet.

- Det här förtätade samarbetet stämmer väl med vår ambition att kunna leverera fler och större helhetslösningar. Vi jobbar på många fronter för att bli en bredare och bättre nyckellösningsleverantör och tillsammans med Boxon kommer vi ha möjlighet att skapa ännu mer värde för våra kunder, säger Jonas Kjellberg, vd på Elektroautomatik.

- Boxon har lång erfarenhet av kundunika integrerade förpacknings- och märkningslösningar. Tillsammans med Elektroautomatik blir vi en stark leverantör från den lilla lösningen till riktigt stora automatiserade lösningar. Effektiviserade packnings- och logistikflöden leder till stora kostnadsbesparingar och ökad konkurrenskraft för våra kunder, säger Christer Rapp, vd på Boxon.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078