23948sdkhjf

Fler bearbetningslösningar på EMO

Snart är det dags för EMO 2021, en mässa för metallbearbetningsindustrin den 4 till 9 oktober i Milano.

Högre produktionshastigheter, större noggrannhet, förbättrad effektivitet, bättre prestanda, lättare att använda, förbättrad ergonomi, säkerhet och lönsamhet - allt samtidigt som man minskar bearbetningstiden, ställtider, förbrukning och utsläpp. Så beskriver Soraluce sitt koncept Madeforyou vilket de presenterar på EMO.

Soraluce som utvecklar fräsning, borrning och fleroperationslösningar kommer att ha kontinuerliga livedemonstrationer av maskiner och bearbetning. 

En av Soraluce höjdpunkter på evenemanget tror de blir portalmaskinen Soraluce PMG, som ska presenteras på den italienska marknaden för första gången. 

I enlighet med Madeforyou-filosofin kan den nya portalmodellen anpassas för att möta varje kunds krav, där arbetsområdena kan konfigureras för att optimera produktiviteten, genom att minimera ställtiden, eller för att öka maskinens mångsidighet och flexibilitet, genom att integrera multitaskfunktionen med roterande bord för fräsning och svarvning. Tillvalen inkluderar fräs- och svarvhuvuden och verktygslagring.

Tillsammans med den senaste utvecklingen inom portalsortimentet kommer Soraluce att visa besökarna på mässan företagets hela sortiment av fräsmaskiner, fleroperationsmaskiner och automationslinjer.

Under mässan kommer Soraluce att visa upp dämpningslösningar för mer effektiv bearbetning. Lösningarna har utvecklats tack vare företagets tekniska expertis och dess kunskap om teknik som tillämpas på tillverkningslösningar.

Soraluce presenterar även ett nytt gränssnitt – Smart HMI med nya funktioner för att öka effektiviteten i tillverkningsprocesserna. En av applikationerna som lagts till är möjligheten att redigera program under tillverkningsprocessen. Detta innebär att ett bearbetningsprogram ska kunna köras i kontrollzonen, samtidigt som ett annat redigeras i det nya utökade avsnittet.

Även en nyhet inom digitala tjänster presenteras. My Soraluce är en kostnadsfri plattform för klienten för att öka kontrollen över maskinens nuvarande status. 

– Detta nya system ger kunderna direkt tillgång till all information om maskinen, vilket gör att de kan styra maskinens nuvarande status, när som helst och var som helst. Mer användarvänligt, snabbare och tydligare, förklarar Alejandro Martinez, Soraluce Director of services and solutions.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063