23948sdkhjf

Komponentkoncernen tror på hållbar svensk industri

Anva presenterar sig som industrikoncernen som bidrar till kunders konkurrenskraft genom pålitliga leveranser av komponenter i hög kvalitet.

Det de erbjuder genom koncernens bolag inom olika branscher är både helhets- och systemlösningar och smala specialistkunskaper inom formgjutning, formblåsning, skärande bearbetning, plåt- och rörformning, bearbetning, svetsning, sourcing och montage av avancerade produkter samt extrudering av polymera material.

En av företagets satsningar i år var förvärvet av Hordagruppen som levererar extruderat gummi och formblåst plast. 

Vi vill fortsätta växa, både organiskt och genom förvärv eftersom vi tror på svensk industri, vi vill ha vår huvudverksamhet i Sverige och en bas med passande kompletteringar i utlandet.  Att stötta bolag som har sin bas i Sverige är viktigt för oss, säger koncernchef Per Andersson och fortsätter:

–  Kärnan i Anva industries är hållbart företagande och som familjeägt företag bygger vi för kommande generationer. Koncernens grundvärderingar bygger på entreprenörskap, decentraliserade beslutsprocesser, med ett tydligt fokus på ansvarstagande för bland annat miljö/samhälle, medarbetare och lönsamhet.

Han berättar att i sitt arbete med hållbarhet har företaget tagit fram ett så kallat grönt gummi, Climarub som är producerat på återvunnen kimrök. Kanske något vi kan få se eftersom Anva ska delta på Elmia Subcontactor. 

– I vår monter kan vi påvisa vår breda portfölj och presentera våra stolta och engagerade medarbetare från alla bolagen inklusive Hordagruppen. Genom att vara återkommande utställare på Elmia Subcontractor kan vi agera långsiktigt för att bli våra kunders första val, en pålitlig leverantör helt enkelt som vill bidra till svensk industrins konkurrenskraft, avslutar Per Andersson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079