23948sdkhjf

Alfa Laval öppnar ny fabrik

Alfa Laval har nyligen öppnat en helt ny produktionsanläggning i San Bonifacio, Italien för produktion av lödda värmeväxlare. Den nya fabriken är en anläggning som innefattar områden för både forskning och utveckling och utbildning av kunder. Den ska leverera värmeväxlare främst till kunder i Europa.

Energin kommer från solpaneler installerade på taket. Fabriken har ett digitaliserat lagerhanteringssystem för material och färdiga produkter, en automatiserad produktion och ett utbildningscenter och avdelning för forskning och utveckling av nya innovativa produkter för värmepumpar, luftkonditionering och kylning.

– Den nya anläggningen är ett viktigt steg i vår strategi mot Industri 4.0 och gör vår tillverkning både smartare och effektivare genom hela produktskedjan, säger Mikael Tydén chef för Operationsdivisionen och fortsätter:

– Med denna toppmoderna anläggning är vi väl rustade för att möta våra kunders behov, och tillsammans med dem driva och utveckla morgondagens produktsortiment.

Med Industry 4.0 menar Alfa Laval integration av smart digital teknik och tillverkning med fokus på automatisering, maskininlärning och utnyttjandet av realtidsdata för att lyfta tillverkningen till nästa nivå.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109