23948sdkhjf

Teknikbolag samverkar för digital transformation

Things är ett globalt nätverk för nya affärsmöjligheter. Den 9-12 november kommer de besöka Elmia Subcontractor.

År 2015 startade Things. Visionen var att etablera hållbara, internationella affärsrelationer mellan vassa teknikbolag och etablerade bolag.

 Things drivs som en självfinansierade verksamhet. Under pandemin tog nätverket nästa steg för att accelerera sin spännande internationaliseringsresa. Med omkring 100 medlemsbolag, från Tokyo till Silicon Valley, hälften tech-bolag och hälften etablerade företag, erbjuder Things nu ett globalt nätverk för nya affärsmöjligheter.

- På Things värderar vi det fysiska mötet högt då det är en förutsättning för att etablera nya hållbara affärsrelationer. Vi är glada för att Elmia Subcontractor är tillbaka som ett fysiskt arrangemang och vi har fyllt vår monter med åtta vassa teknikbolag inom allt från robotik och drönare till VR, AI och computer vision. Ett besök i vår gemensamma monter ger konkreta förslag på innovativa lösningar redo att börja arbeta med idag, säger Magnus Melander, medgrundare och evangelist, Things. 

Han fortsätter:

- Genom ett långvarigt samarbete med Elmia Subcontractor har Things haft möjligheten att erbjuda våra medlemsbolag möten med både stora och små industribolag. Elmia Subcontractor ger oss och våra bolag en fenomenal service och support.

Beskrivning av startup-deltagare under Elmia Subcontractor:

Realisator är ett räddnings- tech företag som har utvecklat den fjärrstyrda brandroboten Fumo. Fumo utvecklades för att hjälpa alla räddningstjänster runt om i världen för att förbättra deras arbetsmiljö.

Gimic kombinerar kameror med AI för effektiva inspektioner. De hjälper minska mängden defekter med automatiska, visuella inspektioner och optimerar produktionsflödet.

Forloop hjälper logistik- och tillverkningsföretag att få kontroll över sin data och använda sig av maskininlärning (ML).

IPercept gör användaren av industriella maskiner mer effektiv genom att erbjuda automatiska, ”plug&play” bevakningslösningar som är skräddarsydda till specifika, komplexa maskiner.

Gleechi använder Virtual Reality (VR) för att möjliggöra utbildning och träning i säkra, virtuella miljöer som har bevisats reducera utbildningstiden hos industriföretag med mer än 50 procent samt minska handhavandefel med mer än 35 procent.

Inkonova specialiserar sig i utvecklingen av innovativa drönar-produkter med autonoma SLAM-baserade robotiker för inspektioner och kartläggning.

LumenRadio erbjuder pålitliga, energisnåla och trådlösa mesh nätverk mellan enheter för affärskritiska användningsområden.

MTEK har utvecklat en kodlös plattform för ”factory Intelligence”, MBrain, går bortom Industri 4.0 genom att applicera en mänsklig och metod-centrerad inställning till digitalisering. Med en ny och unik riktning gentemot MES, operativ support och mer, hjälper MTEK dig att göra saker bättre.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078