23948sdkhjf

Från vd-roll till vd-roll

Med anledning av att Inission kraftsamlar och stärker fokus och erbjudande inom utvecklingstjänster av elektronik kommer ett nytt affärsområde att växa fram inom Inission.

Vem ska leda det?

Jo, det ska Inission Västerås nuvarande vd Johan Swärd som från 1 februari helt övergår till affärsområdeschef för utveckling inom Inission.

– Det nya affärsområdet kommer att lanseras i mars och är en vidareutveckling av Innovate, vår framgångsrika tjänst för utveckling och konstruktion av elektronikprodukter. Med stöttning av Inissions högsta ledning ser jag med glädje fram emot att axla ansvaret för den nya verksamheten som är något helt nytt inom Inission, säger Johan Swärd som i skrivande stund är vd för Inission Västerås.

Och vem ska då ta över vd-rollen för Inission Västerås?

Jo, det ska Christian Löfgren, nuvarande vd för Inission Stockholm. Han kommer parallellt  fortsätta som vd för Inission Stockholm.

– Inission Västerås är en välskött verksamhet som försett marknaden med både utvecklingsuppdrag och produktion i flera decennier. Ett gemensamt ledarskap för våra operativa verksamheter i Mälardalen, med resurser och kompetens för hela produktlivscykeln, bidrar till synergier som både befintliga och nya kunder kommer att kunna dra nytta av. Att få förtroendet och möjligheten att utveckla båda verksamheterna känns mycket spännande och jag går in i uppdraget med full energi, säger Christian Löfgren som är och förblir vd för Inission Stockholm.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.156