23948sdkhjf

Nu har de utsett efterträdare

Knappt hade vi hunnit posta artikeln om att Concentric lägger ner en fabrik och fortfarande söker vd – så kommer beskedet:

Martin Kunz utsedd till ny vd och koncernchef i Concentric

Styrelsen för Concentric har nämligen utsett Martin Kunz till ny vd och koncernchef. Han kommer att efterträda David Woolley den 1 mars 2022.

– Efter en grundlig global rekryteringsprocess är vi mycket glada att välkomna Martin Kunz till Concentric. Hans breda ledarskapsförmåga, hans meriter för att uppnå lönsam tillväxt och den internationella erfarenheten gör honom mycket lämplig att leda den fortsatta transformationen av Concentric avseende såväl elektrifiering som tillväxt i affären, säger Anders Nielsen, styrelseordförande i Concentric i ett meddelande.

Martin Kunz är tysk medborgare med en masterexamen inom maskinteknik och ekonomi från Kaiserslauterns tekniska universitet och har en lång internationell erfarenhet av att leda regionala och globala företag och kommersiella organisationer inom flödeskontroll och andra OEM-industrier.

Han har arbetat i flera länder som Tyskland, Spanien, Mexiko, Frankrike, Storbritannien och Schweiz och har flerårig affärserfarenhet från USA och Asien. Senast ledde han den europeiska kommersiella organisationen för Xylem.

– Styrelsen vill samtidigt tacka David Woolley för hans stora och framgångsrika insatser för Concentric under 19 år varav 10 år som vd och koncernchef, fortsätter Anders Nielsen meddelandet och Martin Kunz avslutar:

– Jag är mycket glad över möjligheten att få leda Concentric i nästa utvecklingsfas. Concentric är en lönsam och välfungerande verksamhet med fantastisk personal och med ett globalt avtryck. Tillsammans med övriga medarbetare ser jag fram emot att ta organisationen till nästa nivå.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125