23948sdkhjf

Hexagon tar ännu ett steg mot datadriven automatisering

Hexagon har förvärvat ETQ, detta som ett steg mot datadriven automatisering.

Det förvärvade bolaget är en leverantör av SaaS-baserat kvalitetsledningssystem, EHS (miljö, hälsa och säkerhet) och efterlevnadshantering av programvara.

- Vårt ledarskap inom kvalitetsdatainsamling och smarta digitala verkligheter gör ETQ till en utmärkt förvärv. Förvärvet tillför en blandning av talang och djup kvalitetsexpertis över omfattande branschvertikaler, med inriktning på det snabbt växande gapet mellan kvalitetsdataskapande och hävstång, säger Hexagons vd och koncernchef Ola Rollén.

Han fortsätter:

- Att integrera data från våra mätsystem med Reliance leder till ökande nivåer av autonomi som förbättrar en kunds förmåga att sätta kvalitet och processdata i arbete. ETQ möjliggör också anslutning av kvalitetsdata och processer över leverantörskedjor, vilket sammanför leverantörer och kunder i ett system.

ETQ:s datahanteringsfunktioner är drivna av maskininlärning och artificiell intelligens, gör kvalitetsdata fullt genomförbar och tillgänglig längre uppströms. Detta minskar defekter, skrot, omarbetning och återkallanden. Det möjliggör även en autonom återkopplingsslinga, digitalt informationsspår och positiv cykel av kontinuerliga förbättringar.

- Hexagon har länge varit i branschen för att göra det möjligt för kunder att inse fördelarna som datadriven automatisering och insikter om produktkvalitet ger, inklusive friheten att skapa morgondagens obestridda fabriksgolv - en som är självförsörjande, självövervakande, självoptimerande och självreparerande, säger vd:n.  

Om det förvärvade bolaget:

ETQ grundades 1992 och har sitt huvudkontor i Massachusetts, USA, med ytterligare kontor i Arizona, USA och Dublin, Irland. Med 185 anställda driver dess team av kvalitetsexperter kundernas framgång inom olika branscher – biovetenskap, hälsovård, tung tillverkning, elektronik, mat och dryck, tung process, fordon och mer. ETQ kommer att verka som en del av Hexagons division Manufacturing Intelligence.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.455