23948sdkhjf

Hydraulikkomponenterna sprids över världen

Nytt samarbete på gång. Och det handlar om aktiva hydraulikkomponenter och systemlösningar.

Dunlop Hiflex Scandinavia och Sunfab har nämligen ingått samarbetsavtal.

Genom avtalet ska Dunlop Hiflex Skandinavien bredda sitt produktprogram med aktiva hydraulikkomponenter och systemlösningar.

Sunfab är en av utvalda leverantörer för premiumprodukter inom området pumpar och motorer.

– Vi är mycket nöjda av att ha ingått samarbetet med Sunfab som gäller för hela Skandinavien och definierade delar av den globala marknaden. I vår satsning ser vi Sunfab som en självklar och mycket viktig, strategisk samarbetspartner av tekniskt avancerade hydraulpumpar och motorer av högsta kvalitet. Samarbetet möjliggör att vi tillsammans kan erbjuda ett bredare och mer attraktivt helhetskoncept till våra kunder, säger Magnus Andersson, CEO, Dunlop Hiflex Scandinavia i ett meddelande.

Dunlop Hiflex ägs av Alfagomma Group.

– Vi är glada över samarbetsavtalet med Dunlop Hiflex som är en organisation med ett brett kontaktnät av både OEM kunder och återförsäljare, med i dagsläget 25 egna butiker i Sverige, Norge och Danmark och flertalet återförsäljare. Det kändes naturligt för oss att vara en del av Dunlop Hiflex satsning inom hydraulikkomponenter och vi ser stora möjligheter med att öka tillgängligheten för våra produkter här igenom. I denna satsning har vi även skrivit avtal med Alfagomma Group för andra strategiskt viktiga länder i världen, där vi ser en stor potential, säger Per Olof Ohlsson, Sales & marketing director, Sunfab i meddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.156