23948sdkhjf

Sandvik Coromant är värd för Tech Days

Den 27 till 29 september går ledande tillverkningsföretag ihop för att dela med sig av idéer inom branschen. Sandvik Coromant bjuder in till Sandvik Coromant Center i Sandviken.

Under Tech Days 2022 är temana digitalisering och hållbarhet. Syftet är att deltagarna ska få möjlighet att utbyta kunskap, nätverka och diskutera relevanta ämnen. Det finns möjlighet att delta i seminarier och pandeldebatter.

Som exempel kommer Stefan Widing, vd för Sandvikgruppen, delta i en av paneldiskussioner. Detta tillsammans med andra branschexperter. Vid paneldebatterna får han bland annat sällskap av Helen Blomqvist, vd för Sandvik Coromant, Tomas Frimmel, vd för Microsoft Sweden, Erik Jansson, Nordic Sales Cluster Manager på Sandvik Coromant och Camilla Nevstad Bruzelius, som nyligen utsågs till Sandvik Coromants hållbarhetschef.

Hållbarhet är en viktig prioritering för tillverkningsindustrin och ett stort fokusområde vid årets Tech Days, förklarar Ann-Sophie Stern, senior marketing professional för det nordeuropeiska säljområdet på Sandvik Coromant. 

Hon fortsätter:

Sandvik Coromants globala närvaro ger ett mångfasetterat perspektiv på hållbarhet, men vår ansvarstagande gentemot miljön och vårt folk sträcker sig ända tillbaka till 1970-talet. Under Tech Days hoppas vi kunna dela med oss av några av våra hållbarhetsframgångar, samtidigt som vi lär oss från andra verksamheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078