23948sdkhjf

MID 2022: Besök hos ABB

Det sista stoppet på Metal Inspiration Days blev hos ABB. 

Vi träffade Richard Skogward, General Manager för Global Solution Center Machine Tending, som är ansvarig för ABB:s center och bad honom berätta lite om initiativet bakom Metal Inspiration Days.

– Det är ett initiativ vi gjort gemensamt med Stenbergs och Edströms. Tanken är ju att få ut budskapet om vad vi kan hjälpa våra kunder med, hur de kan bli effektivare i sin produktion och att vi vill kunna behålla mycket av vår produktion i Sverige.

Det är nionde året som MID-dagarna arrangerades i år, och ABB har varit med från start. Richard Skogward berättade att det kommer hit en del lokala kunder, men att även kunder från hela Sverige dyker upp.

– Vi täcker nog större delarna av Sverige med det här eventet, men med litet extra fokus på de som är i närheten.

Evenemanget bidrar till ett gott samarbete mellan arrangörerna Stenbergs, Edströms och ABB.

ABB:s upplägg under Metal Inspiration Days var en fabriksvandring där besökarna gruppvis fick ta del av utställarna. Vi frågade hur Richard upplever intresset för det här eventet bland ABB:s besökare.

– Jag tycker det har varit bra. Vi har ju fyra pass och vissa pass drar mer och andra något mindre. Men det är absolut väl investerad tid.

Richard menar att fördelen med det här, jämförelsevis med en större mässa, är att de som kommer hit verkligen är intresserade av utbudet.

– På så sätt prickar vi ju rätt målgrupp och får mycket mer kvalitet i samtalen. Jag tror att kunden får mycket mer ut av det också.

Avslutningsvis menar han att det i grund och botten handlar om att öka kvaliteten och ge kunderna ett mervärde.

– Det är därför vi gör det.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094