23948sdkhjf

Hannover Messe räknar med att besökarna nästan fördubblas

Årets upplaga av Hannover Messe förväntas locka mer än 100 000 besökare.

Efter två år av corona-avbokningar var 2022 års upplaga av Hannover Messe ett omstartsår med 66 400 fysiska besökare. Och årets mässa i Hannover väntas locka upp till dubbelt så många till mässhallarna.

Här kommer besökarna bland annat att träffa underleverantörerna till processindustrin, som i år är redo att presentera sina innovativa produkter och lösningar.

Bland företagen som deltar på årets Hannovermässa finns danska Niebuhr Gears. Företaget har deltagit på Hannover Messe flera gånger tidigare och deras monter brukar bli lite av en inkörning när de presenterar ett blickfång i form av en enorm vindturbinkrans.

– Det har genererat mycket aktivitet i vår monter. Vissa stannar bara förbi för att titta, men även hjälper till att locka "rätt" personer, så vi har faktiskt haft många bra förfrågningar, säger Henrik Vinge, CCO, försäljningschef på Niebuhr Gears.

Hannover Messe lockar besökare från hela världen, men särskilt många tyskar stannar till och därför är mässan platsen att vara på för danska och svenska exportörer som vill etablera sig eller utöka sin verksamhet på den tyska marknaden. Och för Niebuhr Gears är målet med att delta på mässan inte bara att göra en försäljning, utan i högre grad att bygga relationer som framtidssäkrar export.

– Vi är inte ute efter spotaffärer. Vi söker partnerskap. Istället för att bara ge ett pris på något försöker vi göra en helhetsbedömning av vad kunden behöver. Vilken typ av partner behöver de? Vad behöver du veta som leverantör? Har vi samma önskemål och samma inställning till att ha ett partnerskap, säger Henrik Vinge.

Hannovermässan pågår från 17 till 21 april.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141