23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Alutrade AB

Vi älskar aluminium!

Inget material har allt, men aluminium har det mesta. Det är lätt, stabilt, går att återvinna och bearbeta, tål stötar, väder och vind, korroderar inte och har hög hållfasthet. Just därför älskar vi aluminium. Men det allra bästa vi vet är att hitta lösningen med stort L för ditt företag – tillsammans med dig.
 
Aluminiumprofiler är det många som säljer, men vi gör skillnad genom hur vi säljer och levererar din profil - med en stor dos mjuka värden. Genom ett personligt engagemang kan vi erbjuda våra kunder ett nära samarbete som bygger på förståelse, engagemang och tillit.

Vi tycker om långsiktiga relationer - därför lever vi efter våra grundvärderingar och låter dessa genomsyra allt vi gör!

Vi erbjuder aluminium i olika former till företag inom tillverkningsindustrin. Vi vill vara en samarbetspartner som erbjuder hela produktionsprocessen från materialanskaffning till färdig produkt, med spetskunskap på specialprodukter.

Vi jobbar med ett omfattande nätverk av europeiska verk och grossister. Det innebär att vi kan erbjuda över 7 000 standarddimensioner från lager inom en vecka! Från verk finns nästan obegränsade möjligheter med dimensioner och olika legeringar.

Vår styrka är att ta fram kundanpassade verktyg för profiler och specialdimensioner enligt dina önskemål. Vi har även möjlighet att ombesörja bearbetning och ytbehandling.

Våra lagerhållningsmöjligheter innebär att du som kund kan försäkra dig mot långa leveranstider och med möjligheten att lagerhålla materialet hos oss för snabba avrop.

 

Alutrade AB
Box 165
351 04 Växjö
Sverige
VAT nummer: SE5562894914
40
AAA, ISO 14001, ISO 9001:2015
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.063