23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Granzow AB

Granzow AB tillhör en privatägd koncern med etableringar i Sverige, Norge och i USA. I Sverige har vi varit verksamma inom tryckluftsbranschen sedan 1968. För oss på Granzow är en tryckluftsanläggning mycket mer än leveransen av en kompressor.

Vi vet betydelsen av kvalité, där varje enskild komponent som filter, torkar etc. i slutändan är lika med det sammanlagda resultatet – god luftkvalitet. Granzow kan kompressorer och luftbehandlingsutrustning. Det nära samarbetet med världsledande företag, tillsammans med vår personals kompetens och erfarenhet, garanteras våra kunder en stark samarbetspartner med en helhetssyn från idéstadiet till komplett anläggning.

Granzow har som tryckluftspartner anläggningar inom exempelvis verkstadsindustrin, livsmedelsindustrin, processindustrin, sjukvården, räddningstjänsten och Försvarsmakten.

Historik
Granzow AB etablerades 1968 som ett dotterbolag till Granzow Aps i Danmark. Förutom det svenska bolaget har vi systerbolag i Norge och USA. Det svenska Granzow har sedan starten varit verksamt inom områdena pneumatik, trycklufts- och högtrycksteknik. Efter förvärv av Bahco Kraftverktyg/Greiff Tryckluft 1988 har verksamheten koncentrerats till kompressor- och tryckluftsteknik. Granzow är i Sverige en av de tre största aktörerna på denna marknad. Vår position är effektivt understödd av några av de marknadsledande tillverkarna av kompressorer och luftbehandlingsutrustning.

Granzow AB
Malmagatan 3
745 37 Enköping
Sverige
VAT nummer: SE5561157909
20-49
Sellihca, ISO 14001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.046