23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

B.B.S. i Halmstad AB

B.B.S. i Halmstad AB arbetar som agent för västeuropeiska tillverkare av stång, tråd, profil, band och rör. De olika tillverkningsmetoder som används gör att våra huvudmän tillsammans är konkurrenskraftiga för såväl små kvantiteter som för långa serier och i kvaliteter från enkla kolstål till rostfritt, metaller och superlegeringar.

Affärsidé

Företaget
B.B.S. arbetar inom vissa nischer i den totala stål- och metallmarknaden. B.B.S. är i huvudsak ett agenturföretag. Vår uppgift är att på ett rakryggat och korrekt sätt tillvarataga våra kunders och huvudmäns intressen.


Kundkrets
Våra kunder skall så långt möjligt vara slutförbrukare för att möjliggöra en direkt och nära kontakt mellan våra huvudmän och kunder. En nära kontakt skall även etableras med lagerhållande grossister som kan erbjuda förbrukaren leveranser Just-In-Time. Vår kundkrets finns inom kvalificerad nordisk verkstadsindustri och hos stora lagerhållande grossister.


Huvudmän
Våra huvudmän skall besitta hög teknisk kompetens och vara bland de marknadsledande inom de områden de arbetar. Försäljningen till Norden skall vara av långsiktig natur.


Kvalitetssystem
Våra huvudmän skall ha väl utvecklad och dokumenterad kvalitetsstyrning enligt ISO 9001. Vi skall vara väl förtrogna med innebörden och meningen med kvalitetsstyrning.


Personal
Kvaliteten på vår personal höjes genom intressanta arbetsuppgifter, en informell anda, trivsamma lokaliteter och moderna hjälpmedel. Fortbildning skall vara ett led i vår verksamhet. Vi skall gentemot kunder och huvudmän verka på det sätt vi vill, att de skall verka mot oss.


Lönsamhet
Lönsamhet skall uppnås genom att kunder och huvudmän finner oss för rätt partner, när det gäller kvalificerat material. Vi skall i samråd med våra huvudmän och kunder sträva efter att utveckla produkter, vilka tekniskt ger våra kunder fördelar och därmed motiverar ett högre pris.

Historia
B.B.S. startades 1994 i Halmstad av Bengt Brogren och Thomas Johansson. Grundidén med att arbeta som agenter för medelstora, specialiserade stålproducenter utökades under åren med egen lagerhållning i Halmstad.

Våra huvudmän tillverkar och lagerför stång, band, tråd, profiler och rör. Ett nära samarbete med våra leverantörer borgar för säkerställandet av en jämn, hög kvalitet på materialet som våra kunder kräver. Teknisk expertis från respektive leverantör står till förfogande.

Genom olika tillverkningsmetoder är vi konkurrenskraftiga för såväl långa serier som små kvantiteter.
Vi arbetar med kvaliteter från enklare kolstål till rostfritt, titan och superlegeringar.

Från vårt Halmstadkontor bearbetas marknaderna i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

B.B.S. i Halmstad AB
Industrivägen 3
302 41 Halmstad
Sverige
VAT nummer: SE556465535401
6
AAA

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047