23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Nordic Metal Trade AB

Välkommen till NORDMET

Fråga oss!
Ja, vi har svaret på väldigt många frågor, framförallt om det gäller plåt och stål givetvis, men vi gör så gärna vårt bästa även vad gäller andra frågor, det sitter liksom i generna på oss att hjälpa till när vi kan!

Kunskap är ju som bekant inte tungt att bära, och det har vi samlat på oss väldigt mycket av genom våra år som internationella stålhandlare. Både i form av utmärkta leverantörskontakter, materialkunskaper, logistiklösningar och så mycket mer.
Allt detta gör oss till en pålitlig leverantör som alltid har kundens behov i fokus! Vi inser ditt behov av att få ett konkurrenskraftigt pris på rätt stålkvalité, men också att du ibland vill ha offerten, eller till och med leveransen ”igår”, och vi gör allt för att överträffa dina förväntningar. Oavsett om det är ett akut behov av en liten volym, eller ett behov av stora volymer med långsiktiga lösningar så har vi svaren du behöver! Vi utgår alltid från ditt behov, och därifrån söker vi den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för just ditt projekt.

Lagerleveranser och verksleveranser
Vi levererar dels från vårt lager i Habo, där vi framförallt fokuserat på rosttrög plåt, Corten plåt, utöver det levererar vi tryckkärlsplåt, konstruktionsplåt, körplåt, kallvalsad plåt, kallformningsstål, rosttrög plåt(corten), tårplåt, rutplåt, slitplåt, höghållfast plåt slitplåt, rör, balk och mycket mer än så, både direkt från verk, servicecenter och lager.

Vårt leveransprogram med plåtar levererade från coil i fixlängd i diverse stålsorter är unikt, t.ex. S235, S355, P265GH, P355GH och Corten. Välj längden själv, vi levererar på ett par veckor!

Ibland vill du kanske ha hjälp med någon typ av bearbetning, såsom skärning, klippning, blästring eller t.o.m svetsning? Det gör vi så gärna, och oftast är det någon av våra kompetenta kunder som då blir vår leverantör av dessa tjänster.

Nordic Metal Trade AB
Klingekärrsgatan 5
566 31 Habo
Sverige
VAT nummer: SE5567866123
6-8
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032