23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Wellplast AB

Affärsidé

Wellplast AB levererar industri-emballageav plast för krävande applikationer inom nordiska stål- och verkstads-industri. För att kunna ge bästa service sker utveckling och tillverkning i egen regi.

Exempel på emballagelösningar för:

-Plåt
-Långgods
-Coils
-Korrosionskänsliga produkter
-Repkänsliga produkter
-Motordelar


Se fler exempel här

Företaget

Wellplast AB grundades 1999 på Chalmers som ett materialutvecklande bolag. Idag är företaget specialiserat på att leverera förpackningsmaterial och transport-emballage för kunder med höga krav. Kombinationen av unika material och en gedigen erfarenhet inom förpackningsutveckling gör Wellplast AB till en uppskattad leverantör till många bolag över hela Europa.

Produktion

Wellplast AB producerar förpackningsmaterial och konverterar till leveransklara förpackningar i effektiva processer. Exempelvis automatstansning, tryckning, svetsning och limning.

Utveckling och design

Erfarenheten och kreativiteten hos avdelningen för förpackningsutveckling har visat sig vara en värdefull tillgång för många kunder. Wellplast AB arbetar också för att standigt förbättra material och med att utveckla nya material-koncept.

Patent, mönster och varumärken

Nya material och produktionstekniker som utvecklas i bolaget patenteras. Material säljs under de registrerade varumärkena Wellplast® och WPE®. Också förpackningslösningar skyddas ibland av patent eller mönster.

Välkommen att kontakta oss för mer information.


Wellplast AB
Turistgatan 2
265 39 Åstorp
Sverige
VAT nummer: SE556572109801
AAA
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047