23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

KLINGSPOR AB

KLINGSPOR AB har mer än 30 års erfarenhet på den nordiska marknaden. Vi är leverantör till bl.a. den metallbearbetande industrin, till vindkraftsindustrin och annan industri.

Vi har under många år byggt upp kunskap och erfarenhet omkring slipning, sågning, avgradning, polering och hjul. Detta gäller både produkter och arbetsprocesser.

Vi har kunskap om de flesta problem och vet vad som krävs för att lösa dem korrekt och effektivt. Dessa kunskaper har vi fått genom de många uppdrag som vi har löst i nära samarbete med både kunder och tillverkare. Dessa kunskaper och erfarenheter utvecklas konstant.

Resultat kommer inte av sig själv utan kräver en insats. Det vet alla våra medarbetare som jobbar fokuserat för våra kunder och lägger stor vikt på våra värderingar: tilltro – kvalitet – knowhow – människor och engagemang.

Med ett stort lager, ett brett produktprogram och snabb leverans kan vi lova dig en förstklassig logistiklösning. Genomtestade procedurer för beställningar, vår interna lagerhantering och transportval säkrar dig optimala leveranser.

KLINGSPOR AB är mer än en leverantör inom efterbearbetning och hjul. På detta område kan vi erbjuda ett brett program. Vi har ett stort sortiment av kända kvalitetsprodukter och märken som alla under lång tid har bevisat sin styrka inom hantverk och industri.

KLINGSPOR AB
Knuthagsgatan 45
735 35 Surahammar
Sverige
VAT nummer: SE5563988764

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047