23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Moldow A/S

Moldow A/S utformar, projekterar, tillverkar och installerar kompletta filtersystem och målerianläggningar för en lång rad olika branscher. Vi har ackumulerat kunskap och erfarenhet sedan 1921, vilket kommer våra kunder till del.

Måleriläggningar
Kundanpassade, driftsäkra målerianläggningar för våtmålning och pulverlackering
Som en av få leverantörer på den internationella marknaden har Moldow alla nödvändiga kunskaper för att kunna leverera kompletta målerianläggningar för lackering av metall-, plast- och träföremål. Tack vare vår långa erfarenhet inom området, kompetenta ingenjörer och teknisk personal samt en beprövad projektledningsprocess kan du vara säker på att få rätt lösning första gången.

Se exempel på levererade målerianläggningar här.

En målerianläggning från Moldow levereras som en helhetslösning och alla nödvändiga processer ingår: förbehandling, applicering av färg, avluftning, härdning och kylning. Målarkök, slamhantering och ett fullt balanserat ventilationssystem med precis kontroll av temperaturer och luftfuktighet kan även ingå i projektet.

Filtersystem
Driftsäkra, modulära filtersystem för effektivt spånutsug och luftfiltrering
Moldows filtersystem utmärker sig genom låg energiförbrukning, hög filtreringsgrad och flexibel processkontroll. Våra filtersystem levereras speciellt för trä-, kartong- och pappersindustrin och är godkända för ATEX (explosiv atmosfär), vilket kombinerat med Moldows högeffektiva fläktar säkerställer ett energioptimerat och driftsäkert system.

Se exempel på levererade filtersystem här.

Våra filtersystem är utformade och anpassade utifrån vår kunskap om er bransch, materialtyp, filterbelastning, luftmängder, drifttid och budget. Vi har samarbetat med pionjärer inom alla branscher och vi vet därför vilken utsugs- och filterlösning som är bäst och effektivast.

Industriella fläktar
I oktober 2016 flyttades försäljningen av Moldows industriella fläktar till systerbolaget BarkerBille A/S. Det är samma fläktar, bara med ett ännu större produktsortiment samlat i ett enda företag som är fullt specialiserat på fläktar för en lång rad olika branscher.

Moldow A/S
Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Danmark
VAT nummer: DK18630036
P nummer: 1003505988
100
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.062