23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Carl Zeiss AB

Carl Zeiss AB ingår i ZEISS Nordics som ansvarar för ZEISS-koncernens försäljning, service, rådgivning och marknadsföring i Sverige, Danmark, Norge och Finland. ZEISS Group är ett internationellt ledande teknikföretag inom optik och optoelektronik med verksamhet i över 50 länder. ZEISS har 42 000 medarbetare som arbetar målmedvetet för att alltid kunna erbjuda lösningar som uppfyller kundernas behov. ZEISS utvecklar, producerar och servar bl.a. mikroskop, koordinatmätmaskiner och andra precisionsinstrument för industrin.

ZEISS erbjuder marknadens största utbud av mätmaskiner för alla typer av kunder och alla tänkbara ändamål. Allt från taktil mätning av mikrodelar inom och ur- och instrumentindustrin till mätning av stora flygplansstrukturer och delar till vindkraftverk. Även laserskanning av ytor till skanning av inre och dolda detaljer med CT-skanning, röntgenskanning.

Inom mikroskopi erbjuder ZEISS flexibla materialmikroskop för optimerade kvalitetskontroller och arbetsprocesser. Företaget erbjuder allt från små, kompakta och effektiva stereomikroskop till stora, avancerade laserskanningsmikroskop.

ZEISS har egna servicetekniker som är redo att hjälpa kunderna nästan när som helst på dygnet. Serviceteknikerna arbetar uteslutande med installation, förebyggande underhåll, reparation, uppdatering och kalibrering av ZEISS mätmaskiner och mikroskop. 

Carl Zeiss AB har sitt svenska huvudkontor i Stockholm med 107 erfarna medarbetare och har även ett mätcenter (Quality Excellence Center) i Eskilstuna med 7 mätspecialister som står redo att optimera våra kunders mätresultat. På centret utförs bland annat CT-skanningar och taktila CMM-mätningar, och förutom själva mätningarna erbjuder ZEISS Quality Excellence Center utbildning och fortbildning. Detta omfattar allt från det globala mätteknikcertifieringskonceptet AUKOM till utbildning i användningen av maskiner, utrustning och mjukvara. Dessutom ger ZEISS Quality Excellence Center stöd i samband med specialanalyser, mätuppgifter och framtagning av färdiga mätprogram för specifika uppgifter. ZEISS Quality Excellence Center löser uppgifter för företag i hela Sverige, inte bara från centret i Eskilstuna utan även lokalt hos kunderna – utifrån deras önskemål.

Kontakta oss på tel: +46 8 459 25 00 eller info.metrology.nordics@zeiss.com   

CMM, Mätspetsar och tillbehör
+46 8 459 25 00 |  sales.metrology.nordics@zeiss.com

Service av CMM-hårdvara, underhåll och reparation
+46 8 459 25 34  |  service.metrology.nordics@zeiss.com

Support frågor Calypso och övriga applikationer
+46 8 459 25 30 |  swsupport.metrology.nordics @zeiss.com

Utbildning, mjukvara, mätningstjänster
ZEISS Quality Excellence Center i Eskilstuna, Sweden
+46 8 459 25 60  |  eskilstuna.metrology.se @zeiss.com

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och events från ZEISS här!

Carl Zeiss AB
Tegeluddsvägen 76
102 54 Stockholm
Sverige
VAT nummer: SE5560353608
190
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031