23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Hansen-Icoma AB

Människor, metod och teknik
På Hansen-Icoma har vi ett tydlig och övergripande mål att skapa en koppling mellan människor, metoder och den senaste tekniken. Därför kan du som kund alltid vara säker på att det finns en bra balans mellan de tre områden i våra lösningar för ytteknik.

Människor
Mer än 30 års erfarenhet i branschen har gjort Hansen-Icoma expert på innovativ ytteknologi. Våra konsulter och tekniker har alla en stor nyfikenhet, och vi förstår våra kunders mål och utmaningar i vardagen. Vi vet också att ingen system lösning är bättre än de människor som använder den. Därför fäster vi stor vikt vid att träna och utbilda dina anställda.

Metod
Hansen-Icoma har utvecklat en kunskap som gör det möjligt för oss att utveckla lösningar som ger sunda investeringar med god ekonomi. Med vårt system du får garanterat bästa möjliga användning av pulver eller lack, snabb färgförändring samt jämn och perfekt ytbehandling av alla typer av ämnen.

Teknik
Genom att lyssna på våra kunder under många år vet vi vilka produkter och utrustningar som är av högsta kvalitet - både vad gäller teknik och användarvänlighet. Och vi håller oss till de bästa tillverkarna, som oftast är ledande inom sina områden. Vi arbetar i nära samarbete med våra leverantörer och följer utvecklingen ständigt mot våra kunders skiftande behov.

Hansen-Icoma AB
Margretelundsvägen 9
331 34 Värnamo
Sverige
VAT nummer: SE5566811013

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.11