23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Edströms Maskin AB

Mer än 70 års erfarenhet och nytänkande har skapat branschens starkaste koncept

På Edströms har vi både nöjet och nyttan av att kontinuerligt träffa ett stort antal personer inom industrin. Det är möten som ger inspiration till att hela tiden utmana oss själva för att se om vi har den bästa affärsmodellen för vår verksamhet. På det sättet säkerställer vi att ni som kund hela tiden får tillgång till kostnadseffektiva lösningar med hög servicegrad och teknisk kompetens. Det är något som inneburit följande för våra olika avdelningar:

Edströms Verktyg AB ansvarar för branschens bästa webb-butik. Det är en lösning där våra kunder bland annat kan se priser och lagersaldo för över 200 000 olika artiklar i realtid.
Med ett stort lager har vi också en effektiv logistik som innebär att vi kan leverera de flesta produkter omgående. Edströms tio fältsäljare ser dessutom till att hålla daglig kontakt med er som kund.

Edströms Maskin AB har strategin att representera några få starka varumärken gjort att vi fått höga volymer. Därigenom har vi kunnat effiktivisera flödet och ökat de tekniska kunskaperna för de maskintyper vi säljer.
Vår egen lagerhållning, samt HAAS centrallager i Antwerpen med över 400 maskiner, gör att vi ofta kan leverera maskiner omgående efter order. Vi har idag 10 säljare som täcker in den svenska marknaden.

Edströms Service AB som idag har över 15 medarbetare sköter installationer, garantiservice, akutservice och förebyggande underhållsservice. Genom vår koncentrationen på ett fåtal fabrikat blir våra servicetekniker specialister på de maskiner vi säljer.
Vårt unika servicekoncept med ett stort antal reservdelar i våra servicebilar gör att vi löser 90 procent av alla serviceuppdrag redan vid första besöket.

Vår administrativa avdelning arbetar med ett kraftfullt affärssystem som ger oss en ökad kontroll och en effektivare verksamhet.

Fakta om Edströms Maskin AB

Adress
Edströms Maskin AB
Solåsvägen 14
551 99 JÖNKÖPING
Se på karta

Region
Sverige
Jönköpings län
Jönköpings kommun

Telefon: +46 036-392000

Fax: +46 036-168460

VAT nummer: SE5560677352

Anställda: 65

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Henrik Olsson
Yrke: VD

Sänd till en kollega

0.173