23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KMC Ytbehandling AB

KMC AB har 30 års erfarenhet av att utveckla metoder och tillhandahålla utrustning för mekanisk ytbehandling och ytrengöring till svensk tillverkningsindustri. Den ständiga drivkraften i vårt företag är att vara innovativa och arbeta med kundanpassade lösningar. Det är självklart för oss att alltid samarbeta med marknadsledande leverantörer så att vi kan hjälpa svensk industri att bli ännu mer konkurrenskraftig.

Våra produkter
KMC har 6 huvudområden: Blästring, Trumling, Industritvättmaskiner, Gjutning, Eldfast och Balansering, vi kompletterar även detta med olika typer av vätskerening. Inom varje område så är vi marklandsledande och heltäckande med maskiner material, service och reservdelar.

Vi erbjuder bland annat: Maskiner för slungblästring och tryckluftsblästring, ultraljudstvättar och spoltvättar, rundvibratorer. Pressgjutningsmaskiner samt avancerade balanseringsmaskiner för alla roterande komponenter.

Vi ingår i den börsnoterade Addtech-koncernen vars historia som handelskoncern går tillbaks ända till 1906. Vår tillhörighet har, förutom finansiell styrka, tillfört oss ytterligare industriell erfarenhet och kompetens.

Våra specialkunskaper inom bland annat blästring, trumling, industritvätt och balansering gör att du som kund kan känna dig säker på att få rätt utrustning till just ditt behov.

Leverantörstjänster

Se allaNyheter

Fakta om KMC Ytbehandling AB

Adress
KMC Ytbehandling AB
Bruttovägen 9
175 43 Järfälla

Region
Sverige
Stockholms län
Järfälla kommun

Telefon: +46 8 445 84 40

VAT nummer: SE5564083334

Anställda: 20

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Daniel Adlers
Yrke: Verkställande direktör
Telefon: +46 84458445

Marta Gajewski

Peter Johansson
Yrke: Produktchef
Telefon: +46 702937807

Sänd till en kollega

0.19