23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Certex Svenska AB

CERTEX Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service.
I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område, så har CERTEX produkterna och tjänsterna som gör det möjligt.

Vi er bjuder dig kundanpassade helhetslösningar inom:

  • Lyft
  • Stållinor
  • Fallskydd
  • Service & inspektion
  • Yrkesklättring
  • Utbildning

Våra experter hjälper dig att hitta rätt i vårt breda utbud av produkter och tjänster.

CERTEX Svenska AB har en lång historia på den svenska marknaden och grundades redan 1904. Sedan 2007 är de en del av Axel Johnson International och affärsområdet Lifting Solutions. Det gör koncernen till Europas ledande leverantör inom lyft och ger ett stort nätverk av systerbolag och leverantörer som bidrar till att hitta rätt produkt för varje lyftbehov.

För att kunna erbjuda en heltäckande service i Sverige har vi försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Malmö samt lokala säljare runt om i landet. 

Skandinaviens bredaste stållineprogram. På centrallagret i Täby finns en modern maskinpark och den största av våra serviceverkstäder. De övriga försäljningskontoren har servicelager för den lokala marknaden.

Kundanpassade produkter. För att kunna matcha de mest komplicerade lyft har vi i Varberg en specialverkstad där alla typer av lyftok och redskap konstrueras, tillverkas, testas och certifieras. Produkterna skräddarsys oftast helt efter våra kunders önskemål.

Under vårt varumärke Klätterteknik erbjuder vi helhetslösningar inom yrkesklättring, fallskydd och utbildning. Accessmetoden yrkesklättring gör att vi kan erbjuda våra kunder en flexibel och effektiv lösning som ger minskad miljöpåverkan. Inom fallskydd erbjuder vi kundanpassade lösningar som innefattar riskanalys , utbildning, installation och utrustning samt årlig besiktning. 
Vi håller utbildningar inom fallskydd, lyft och yrkesklättring i vår specialanpassade kurslokal samt ute hos våra kunder, om förutsättningarna finns. 

Fakta om Certex Svenska AB

Adress
Certex Svenska AB
Pentavägen 3
187 30 Täby

Region
Sverige
Stockholms län
Täby kommun

Telefon: +46 8 758 00 10

VAT nummer: SE5560832577

Anställda: +100

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Emma Max
Telefon: +46 070-331 62 49

Frida Brink
Yrke: Marknadskommunikatör

Marcus Johansson

Sänd till en kollega

0.206