23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Maskin AB A. Fransson

Vi sätter nöjda kunder främst & Första klass till ekonomipris

MAF är ett fullserviceföretag inkl. kvalificerad service av maskiner och reservdelar, utbildning och finansiering. Dessutom har vi lager och utställning, både i Hölö och i småländska Värnamo.

Vår filosofi är att samarbeta med våra kunder och de utomordentliga maskinbyggare som vi representerar. Vår mycket kvalificerade och hängivna servicepersonal har tillgång till de bästa hjälpmedlen och kan ofta göra nya maskiner ännu något bättre än när de lämnade fabriken.

Vår solida ekonomi är ytterligare en styrka. D&B har gett oss högsta kreditbetyg "AAA" senaste 19 åren. Det betyder trygghet för alla företagets intressenter.

Inställningen att alltid sträva efter att göra våra kunder nöjda är ingen modefluga hos oss utan har varit vägledande från starten 1964. Varje år mäter vi kundnöjdhet på åtta olika punkter och vi har varje år fått ett genomsnittsbetyg över 4.0 på en 5-gradig skala. Att våra kunder blir nöjda, kan utvecklas och växa tillsammans med oss är och har varit vår ledstjärna ända sedan starten.

Vi kan och vill leva upp till Era förväntningar!

Maskin AB A. Fransson
Hälleby 19
153 92 HÖLÖ
Sverige
VAT nummer: SE5560920455
16
ISO 14001, ISO 9001, AAA

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.033