23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

FANUC Nordic AB

FANUC - världsledande tillverkare av fabriksautomation.


Sedan FANUC grundades 1956 har vi installerat mer än 5,2 miljoner CNC-styrsystem, 900.000 robotar och 77.000 ROBOSHOT runt om i världen. Vi är den enda leverantören branschen som själv utvecklar och tillverkar alla våra produkter. Produkterna inkluderar CNC styrsystem, robotar, robotutrustning och en bred produktportfölj av maskiner för verkstadsindustrin, med högsta kvalitet. Här ingår trådgnistmaskiner, formsprutor och vertikala fleroperationsmaskiner. All produktion sker vid huvudkontoret i Japan. Runt om i världen har vi ett servicenätverk representerat på 266 platser i 107 länder.

Att ge våra kunder bästa service är det absolut viktigaste för oss. Vår förstklassiga kundservice är utformad för att maximera våra kunders produktivitet och minimera driftstoppstiden. Vi erbjuder allt från en komplett portfölj av standardlösningar till skräddarsydda paket, med global närvaro och lokala perspektiv.

Vi ger er livscykelsupport! Från första till sista dagen ger vi våra kunder support och assistans för sina FANUC-maskiner. Det spelar ingen roll hur länge den har stått på verkstadsgolvet. Vi erbjuder av lösningar och optimeringar som har utvecklats för att våra kunder och deras verksamhet ska vara konkurrenskraftiga och ha maximal prestanda under hela maskinens livscykel.

Det finns tusen anledningar att välja smart automation. Här finns tio anledningar till varför du ska välja FANUC - läs här: www.fanuc.eu

 

FANUC Nordic AB
Djurhagegatan 10
213 76 Malmö
Sverige
VAT nummer: SE5567403927
60
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031