23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

HydraSpecma AB

Sedan 1918 har HydraSpecma varit en partner till kunder inom tillverkande industri, processindustri och hydraulisk eftermarknad. Verksamheten är indelad i två divisioner för ett tydligt fokus på respektive marknad.

OEM
Som leverantör till kunder med seriemässig produktion av maskiner eller fordon arbetar HydraSpecma i den tillverkande processens alla steg. Från ett tidigt idé- eller ritningsstadie med design och konstruktion, via prototyp och applikations-
genomgång till skräddarsydd logistik. Tillsammans med kunden identifierar HydraSpecma kundens behov och mot dessa levererar vi konstruktions- eller installationssupport, komponent- eller systemleveranser samt en eftermarknadslösning som säkerställer att just era produkter kommer vinna marknadens förtroende.

HydraSpecma arbetar nära flera av världens största tillverkare av ledningskomponenter och produkter för hydraulik, pneumatik och centralsmörjning. Vi erbjuder utöver tekniska och logistiska lösningar även bockning, svetsning och ändformatering av rör, produktion av klassad högtrycksslang, byggnation av hydraulaggregat samt kompletta lösningar för automatiserad smörjning av mobila och stationära maskiner.

Industry & Aftermarket
Modern processindustri ställer idag mycket höga krav på sin egen verksamhet gällande teknisk tillgänglighet och produktionsutrustningens totala effektivitet. Hydrauliken har i decennier varit industrins primära val av kraft för rörelse. Direkt till er, eller i samarbete med våra auktoriserade återförsäljare och servicepartners, erbjuder vi både teknisk rådgivning och direkta åtgärder för en mer energieffektiv och säker produktion.

Det kan vara om- eller utbyggnationer av hydrauliska eller pneumatiska system, effekthöjande alternativt energibesparande modifikationer eller service, reparation och underhåll av befintliga system. I tillägg erbjuder vi även konsultation och installation av applikationsanpassade automatiska smörjsystem och installation av system med fatpumpar och slangupprullare för rationell hantering av olja, smörjmedel och tryckluft.

Genom vårt nät av över 150 återförsäljare kan vi även koppla ihop er med en lokal aktör för en nära MRO-service, lagerpåfyllnad, slang- och hydraulikjour.

HydraSpecma AB
J A Wettergrens Gata 7
421 30 Västra Frölunda
Sverige
VAT nummer: SE5560899550
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047