23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Fibox AB

Vi erbjuder kompletta lösningar inom plast- och aluminiumskåp, allt från produktdesign av dimensionella plastenheter till färdiga testade system som levereras över hela världen. Våra kapslingar tillverkas i moderna produktionsanläggningar i Finland och Korea.

Kapslingar enligt kundens behov

Oavsett vilka behov du har, våra kapslingar ger dig ett brett utbud av packningar samt skydd av elektriska och elektroniska komponenter och system. Skåpen kan levereras i standardstorlekar eller anpassas till dina exakta specifikationer.

Fibox standardproduktsortiment omfattar mer än 1000 olika lösningar, från kapslingar till kablageutrustning och ventilationslösningar som erbjuder ett högkvalitativt sortiment för professionellt skydd av elektriska, elektroniska komponenter och system. Fibox är stolta över att tillhandahålla hög kvalitet under alla förhållanden, och alla produkter levereras enligt EN 60529 i täthetsklass IP54 till IP67. Dessutom har vi också flera produktserier som är lämpliga för användning i utsatta och tuffa miljöer. Dessa höljen är gjorda av antingen polykarbonat, ABS-plast, polyester eller aluminium.

Fibox är ett privatägt företag som verkar i 11 olika länder med fyra produktionsanläggningar och många lokala partners på alla kontinenter.

Fibox AB
Ekbacksvägen 28
168 09 Bromma
Sverige
VAT nummer: SE5564399516
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031