23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NEPCon Certificering - Preferred by Nature

Preferred by Nature (tidigare NEPCon)

är en internationell ideell organisation som arbetar för att stödja bättre markförvaltning och affärsmetoder som gynnar människor, natur och klimat i 100+ länder runt om i världen.

Vi hjälper företag i hela trähandelskedjan att ta ansvar för produkternas klimat och ursprung. Våra kunder får tillgång till miljömärken och en solid grund för att kommunicera om sina insatser.

Vi har kunder i alla storlekar och i alla delar av detaljhandelskedjan - från sågverk, träindustri och möbeltillverkare till återförsäljare, bygg- och detaljhandeln.

FSC® och PEFC certifiering
Vi tillhandahåller FSC- och / eller PEFC-certifiering till över 200 danska företag och till över 1500 skogsverksamheter över hela världen. Våra kunder kan därför sälja certifierade produkter som uppfyller kraven från offentliga och privata köpare.

Vi deltar aktivt i FSC-systemet, där vi hjälper till att förbättra och utveckla systemet.

Juridiska produkter
Vi hjälper våra kunder att förstå och uppfylla kraven i EU: s timmerförordning och säkerställa inköp av lagligt virke. Vi gör detta bland annat genom kurser och tjänster, inklusive kvalitetskontroller av due diligence-system och upphandlingspolicy, verifiering av leverantörer och LegalSource-certifiering.

Vi är

godkända av EU

som en övervakningsorganisation (MO) enligt timmerförordningen.

Klimatansvar
Små och medelstora företag kan lätt ta på sig klimatansvar. Preferred by Nature's egen Carbon Footprint Management (CFM) Standard ger ett enkelt men ändå effektivt verktyg för att mäta och minska koldioxidutsläppen år efter år. Vårt CFM-system fokuserar på "hot spots" - de områden där ett försök kan göra stor skillnad.

Vi erbjuder både introduktionskurser och certifiering. Med ett CFM-certifikat kan våra kunder dokumentera att de har en seriös inställning till klimatansvar.

Fakta om NEPCon Certificering - Preferred by Nature

Adress
NEPCon Certificering - Preferred by Nature
Søren Frichs Vej 38K, 1
8230 Åbyhøj

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86180866

Fax: +45 86181012

VAT nummer: DK37298425

P nummer: 1001418392

Anställda: 15

Kontaktpersoner

Kent Skovgaard
Telefon: +45 3156 5927

Sänd till en kollega

0.078