23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Iscar Sverige AB

ISCAR är en dynamisk helhetsleverantör av hårdmetallverktyg för skärande bearbetning med ett brett sortiment på såväl hårdmetallskär, solida pinnfräsar och skärbärare.

Från det förflutna... till nutid
ISCAR producerar unika och innovativa verktyg för skärande bearbetning, såsom svarvning, spårstickning, fräsning, hålupptagning och gängning.
ISCAR har växt från att vara ett enmansföretag till ett multinationellt företag med dotterbolag eller agenter i över 50 länder.
Det som gjort företaget till ett av de snabbast växande i branschen är det kreativa tänkandet hos ISCAR´s anställda. Hela ISCAR genomsyras av hårt arbetande individer som hängivet försöker skapa de mest effektiva, praktiska och ekonomiska lösningarna för kunder över hela världen.

In i framtiden
Som ett resultat av innovation och viljan att erbjuda sina kunder den senaste, mest effektiva teknologin i världen inom skärande bearbetning fortsätter ISCAR´s succé och utveckling. De senaste 50 åren har ISCAR växt med en rasande fart från att vara ett smalt nisch-företag till att vara en av världens ledande tillverkare av skärande verktyg.

Iscar Sverige AB säljer och marknadsför Iscar hårdmetallverktyg för skärande bearbetning till svensk verkstadsindustri.

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Sverige
VAT nummer: SE5562968858
41
ISO 14001, ISO 9001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047