23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Axelent Group

Made in Hillerstorp. Works worldwide
Du hittar oss i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggar och kabelstegar. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade i inte mindre än 56 försäljningskontor världen över. 
 
Effektiv produktion ger dig snabba leveranser
Vår produktion är i mycket hög grad automatiserad för att klara höga volymer och snabba leveranstider. Vi har skapat en helt unik produktionsanläggning där vi kombinerar egenutvecklade maskiner, som vi tagit fram med hjälp av Axelent Engineering, med lång erfarenhet och kunskap inom maskinskydd. Alla våra standardprodukter finns på lager, vilket gör att vi kan leverera dina produkter i stort sett samma dag som vi får din beställning.

Det är grönt!
Närhet till tillverkning, miljömärkt el genom vindkraft och nu även ett nytt emballage, egenutvecklade X-Pack 2.0 – Axelent tänker och agerar grönt. När du väljer Axelent som leverantör gör du också ett grönt val. Vi har ett väl implementerat miljötänk i hela vår verksamhet. Vi har utvecklat våra satsningar på vindkraft genom att vara delägare i ett antal vindkraftverk. Inom snar framtid kommer detta leda till att vi tillverkar lika mycket grön energi som vi använder. Vill du veta mer om våra värderingar? Ta gärna del av vår Code of Conduct.
 
Vi har en unik modell för dig som kund
Vad är kvalitet? För oss på Axelent är det viktigare vad du upplever än vad vi skriver i fina ord. Däremot har vi varit lyhörda för vad du som kund verkligen vill ha och uppskattar för att helhetsintrycket av Axelent som leverantör ska bli kvalitet. Vår snabbhet, företagskultur och kunskap skapar förutsättningar för att vi ska kunna serva dig snabbt med bästa tänkbara säkerhetslösningar. Det är grundstenarna i vår "enkla", men helt unika affärsmodell som gjort Axelent till ett av de ledande varumärkena i branschen.

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Sverige
VAT nummer: SE5562315191
150
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031