23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Insulize

Insulize är en 100 % online grossist och rådgivare inom teknisk isolering. Med ett starkt produktsortiment och ett stort tekniskt kunnande garanterar vi byggbranschen solida lösningar. 24 timmar om dygnet - året runt. Teknisk isolering - snabbt och enkelt.


På Insulize hittar du allt du skall använda för och kunna om teknisk isolering. Insulize är ett onlineföretag, och när du handlar hos oss kan du vara säker på att det alltid är lätt, bekvämt och enkelt. Vi har i vår webbshop sammanställt ett starkt sortiment för att optimera din vardag. Vi har dessutom minimerat våra kostnader så att du alltid har tillgång till kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Men Insulize är mer än så. Vi är experter på teknisk isolering och med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi dig att hitta rätt lösning. Oavsett om det gäller teknisk isolering, kondens- och kylisolering eller passivt brandskydd - vi hjälper dig på vägen.


En del av Beijer Ref
Beijer Ref AB är en teknikorienterad handelsgrupp som genom mervärdesprodukter erbjuder sina kunder konkurrenskraftiga lösningar inom kylning, klimatkontroll och teknisk isolering. Beijer Ref är en av de största kylgrossister i världen och finns representerad i 41 länder i Europa, Afrika, Asien och Oceanien.

Nyheter

Fakta om Insulize

Adress
Insulize
Administration
Tempovej 18-22
DK-2750 Ballerup

Försäljning och lager
Niels Bohrs Vej 1
DK-6000 Kolding

2750 DK

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +46 (0)40-645 00 70

VAT nummer: DK16920436

Kontaktpersoner

Mette Palk Sejer Christensen

Sänd till en kollega

0.157