23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Duroc Machine Tool Danmark

I mer än 30 år har Duroc Machine Tool levererat precisionsmaskiner för avancerad metallbearbetning: svarvning, fräsning och bearbetning.

Som ensam importör av ett antal kända varumärken erbjuder vi unika lösningar som är helt anpassade efter individuella behov. Varje maskin övervakas noga av en försäljnings- och serviceavdelning med många års erfarenhet och expertis. Hos Duroc Machine Tool är det just samspelet mellan människor och maskiner som säkerställer den optimala lösningen varje gång.

Service & support
Vårt serviceteam finns tillgängligt både i samband med periodiska besiktningar/löpande underhåll och om det finns ett akut behov av assistans. Vi ansvarar även för utbildning och fortbildning av driftpersonal.

För många av våra kunder är service & support en del av lösningen du köper. Då är maskinerna i trygga händer och stilleståndstiden minimeras när olyckan är ute. Och den löpande servicen sker naturligtvis så att den stör verksamheten så lite som möjligt. Ring och prata med Duroc Machine Tool om service och support. Det lönar sig.

Fakta om Duroc Machine Tool Danmark

Adress
Duroc Machine Tool Danmark
Ribevej 14
8940 Randers SV

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 86412011

VAT nummer: DK34889074

P nummer: 1000254750

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Christian Royal

Sänd till en kollega

0.11