23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Prevas AB

Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag ca 900 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. 

Hello Possibility
Vi löser problem. Många skulle nog påstå att vi gör det med olika tekniska lösningar – och visst stämmer det. Fast ännu viktigare är kanske påhittigheten. Det som Prevas egentligen handlar om. Om att tillsammans se saker som andra inte ser. Om möjligheter. 

Att förstå och kunna arbeta med de senaste tekniska och digitala lösningarna må vara viktigt. Men vi tycker det är lika viktigt att ha erfarenhet av och förstå vad det är som driver din affär. Och det kan man inte alltid läsa sig till i en bok. Ibland måste man ha varit där. Inne i systemet. Sett utmaningarna och hört svordomarna vid kaffemaskinen. Då blir det enklare att se möjligheterna. 
 
Fram tills idag har vi medverkat vid över 8 000 produktlanseringar och minst lika många produktionslösningar. Framgångarna har lett till att vi nu är över 800 kollegor med vitt skilda bakgrunder – både förväntade och oväntade sådana. Och vi har hunnit lära oss ett och annat av varandra, både om våra kunders affärer och vilka tekniska (och ibland icke-tekniska) kompetenser som krävs för att ge bäst effekt.

Prevas AB
Box 4, Glödgargränd 14
721 03 Västerås
Sverige
VAT nummer: SE5562521384
900
ISO 9001:2008, AAA, ISO 13485:2003
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047