23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

NYLI Metrology AB

NYLI- har som namn funnits sedan 1970 då företaget NYLI Specialverktyg AB startades i Göteborg. Tio år senare flyttades verksamheten till Strömstad och där tillverkades produkter som hårdmetallspassbitar, gängtolkar, gängringar med mera. Nyli blev ett företag känd för många inom tillverkningsindustrin i Norden för sin höga kvalité över produkter och tjänster inom mätteknik.

Nyli Metrology AB innehar kvalitetssystem som möter upp till kraven i aktuella ISO standarder: 17025, 9001, samt relevanta delar av 14000.
År 2001 blev vi ackrediterade med metoder inom storheten längd, omfattning se vidare www.Swedac.se.
Vi tillhandahåller även ackrediterade kalibreringstjänster inom andra storheter via samarbetspartners.

Idag är vi etablerade i Uddevalla på västkusten i Bohuslän med kunder inom den Nordiska tillverkningsindustrin. Tillsammans med vårt Ackrediterade laboratorium för kalibrering och kvalitetskontroll, erbjuder vi ett komplett program av produkter, tjänster och konsultation inom området mätteknik. Våra ledord är kvalité, kompetens och service, vilket vi erbjuder i affärsområdena; Kalibrering, Inspektion, Mätmaskiner & Handmätdon.

Presentationen på denna hemsida är en mindre del av vad Nyli kan erbjuda som samarbetspartner inom området mätteknik - Ni som vår gäst -välkomnas att kontakta oss för ytterligare information.

NYLI Metrology AB
Brunnemyrsvägen 5
451 55 Uddevalla
Sverige
VAT nummer: SE5569467839
10
ISO 14001, ISO 17025, ISO 9001:2008

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047