23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Alumeco Sverige AB

Skandinaviens ledande leverantör av aluminium & rödmetaller

Alumecos målsättning är att vara en leverantör av helhetslösningar och att vara en servicepartner till våra kunder. I vår försäljning skall vi vara en specialist på våra produkter och ha ett erbjudande med materialrådgivning, logistiklösningar och know-how innehållande det som våra kunder vill ha. Kunderna skall få de korrekta produkterna och den riktiga lösningen redan från början och i utlovad tid.

Det är avgörande för oss att kunden får mervärden genom en "Alumecolösning" som är baserad på kvalitetsbegrepp som flexibilitet, insikt, engagemang och inte minst dialog. Vi arbetar nära våra kunder och är en "stöttepelare" i våra kunders aktiviteter och verksamhet genom en djupare IT-integration, öppet samarbete, varje-dag-leveranser och en lagerstyrning till kunderna som baseras på en kvalificerad forecast.

Det betyder i praktiken, att Alumeco skall ha förståelse för förändringar och nya förutsättningar. Vi skall förstå marknaden och också vara nytänkande. Samtidigt skall vi ha fokus på våra medarbetares kompetens som nyckeln till flexibilitet.

Alumeco Sverige AB
Gullbergs Strandgata 34D
411 04 Göteborg
Sverige
VAT nummer: SE5565299590
40
EN 10204
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032