23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Wallenius Water Innovation AB

Wallenius Water Innovation är ett svenskt teknikföretag som utvecklar effektiva lösningar riktade mot betydande miljöutmaningar. Vi arbetar nära kunder och tar fram hållbara produkter och system som både gynnar miljö och ekonomi. Vi säljer direkt till svenska kunder och genom partners för att sprida lösningarna internationellt.

FluidWorker för processvätskor, som t.ex. skär-, härd- och  tvättvätskor. Med FluidWorker så är det nu möjligt att autimatisera hanteringen av skärvätska. FluidWorker 150 har automatisk styrning avprocessvätskan koncentration och tanknivå som också kontinuerligt UV-behandlar skärvätskan.  Det är bra för produktivitet, lönsamhet och operatörernas arbetsmiljö då man undviker användningen av biocider .  Se hur GKN i Köping använt FluidWorker för att förbättra sitt resultat.
AquaWorker är en produkt för kemikaliefri UV-desinfektion av industriellt vatten. Produkten används främst inom marin landbaserad fiskodling, men den kan även användas för t.ex. industriell vattenåtervinning och legionella-skydd i kyltorn.

Wallenius Water Innovation AB
Junohällsvägen 1 (Stora Essingen)
112 64 STOCKHOLM
Sverige
VAT nummer: SE559127703201
15
Sellihca, CE
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.078