23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Erbjuds

Pianogångjärn efter önskad dimensionering

Förfallodatum
den 31 januari 2024

Flex2Cut™ pianogångjärn till din applikation!

Pianogångjärn Flex2Cut™ kan beställas med mått upptill 2438 mm och kan kapas och hålas i olika varianter beroende på vilken lucka de ska anpassas till och bildar en helhet tillsammans med andra beslag som lås och gasfjädrar från vårt breda sortiment.

  • Hålning i pianogångjärn efter önskad placering
  • Kapning med efterfrågad längd.
  • Välj mellan material; aluminium, stål och rostfritt.
  • Ytbehandlig efter önskemål.
  • Beställ enklet antal och volymer.
  • Leverans inom 24 timmar.

Aero Materiel sänker dina kostnader med hjälp av anpassad logistik och stöd för design och konstruktion. Vår målsättning är att Flex2Cut™ ska göra det enkelt och prisvärt att beställa ett mindre antal gångjärn med den kraft du önskar.

Kontakta oss så anpassar vi ditt pianogångjärn med önskemål för hål, kapning, ytbehandling och fjädring. 

Kontakta Bo Murath på 036 – 34 44 44 eller maila till bo.murath@aeromateriel.com

 

Historien om Flex2Cut™

Under 2019 valde vi  att ta ett nytt omtag och lyfta upp våra måttanpassade pianogångjärn. En produkt som i de flesta fall hjälper våra kunder att lösa konstruktions utmaningar och passar i våra kunders applikationer. Pianogångjärnen finns i flera material, har en lång livslängd och passar i alla miljöer. En beprövad produkt med funktion och teknik som fungerar i alla lägen för alla typer av luckor.

-        Vi började med att fundera ut vad det är för tjänst som vi erbjuder kunderna. Tjänsten är att vi kapar pianogångjärn i önskad längd. Vi ville att det skulle förknippas med flexibiliteten att det är enkelt att beställa och få leverans efter exakta önskemål. Här började iden till namnet Flex för flexibiliteten och 2Cut för kapningen av längden. Tillsammans blev Flex2Cut™. Kort därefter valde vi att tradmarka namnet Flex2Cut™, berättar Stefan Eltermann Försäljningschef.  

Aero Materiel

 

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Sänd till en kollega

0.047