23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Erbjuds

Flexfill™ anpassade gasfjädrar till din konstruktion

Förfallodatum
den 20 januari 2024

Med Flexfill kan vi hjälpa dig att anpassa känslan i dina produkter och höja värdet för din slutkund. Gasfjädrarna kan beställas med valfir kraft från 50 (N) upp till 2000 (N) i olika varianter beroende på vilken lucka de ska anpassas till. Lucka med gasfjäder bildar en helhet tillsammans med andra beslag som lås från Aero Materiels breda sortiment.

Beställ ett kostnadsfritt prov & få det levererat inom 5 arbetsdagar!

Aero Materiel sänker dina kostnader med hjälp av anpassad logistik och stöd för design och konstruktion. Vår målsättning är att FlexFill™ ska göra det enkelt och prisvärt att beställa även ett mindre antal gasfjädrar med den kraft du önskar.

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta Bo Murath på 036 – 34 44 44 eller maila till bo.murath@aeromateriel.com

*Pris anpassas efter kvantiteter och antal artiklar vid order. 

Aero Materiel 

Aero Materiel grundades 1923 och är idag leverantör inom komponenter och lås för den svenska och finska marknaden. Med 96 års erfarenhet levererar vi kvalitetssäkra produkter till industribranscher med höga krav. Vi erbjuder kundanpassade lösningar i tekniskt utförande. Aero Materiel är en rådgivande partner till våra kunder där rätt känsla, ergonomi, kvalité och säkerhet erbjuds. Huvudkontoret ligger i Jönköping, Sverige här finns lager, logistik och service. Våra produkter och komponenter levereras från Jönköping till våra kunder i norden. Rätt kvalité i rätt tid.

 

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Sänd till en kollega

0.048