23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Erbjuds

ICS erbjuder uppgradering av befintlig dragprovare

Förfallodatum
den 31 december 2024

Om mekaniken i den befintliga dragprovaren är bra, kanske en uppgradering av elektroniken och ny programvara kan vara ett alternativ till en nyinvestering.

En uppgradering innebär att ett befintligt system får ny styrelektronik och vid behov även ny motor. Vidare får det modern standardiserad mjukvara i Windowsmiljö som på ett användarvänligt sätt gör det enkelt att presentera och göra mätresultat tillgängliga. Man får dessutom ett system med inbyggda funktioner för kalibrering. Däremot behåller man mekanik som i flera fall kan vara väl så bra och påkostad som om man skulle köpa nytt, samt klämmor, fixturer och andra tillbehör som kan vara mycket kostsamma att ersätta. Kanske finns det en stor uppsättning specialtillverkade fixturer för egna produkter?

Naturligtvis kan en helt ny provutrustning många gånger vara både nödvändig och ekonomisk för att uppnå önskade mätresultat på ett bra sätt. Ibland kan dock en enklare uppgradering av befintlig utrustning ge samma fördelar till en betydligt lägre kostnad. ICS kan erbjuda detta med ny hårdvara och mjukvara från DOLI elektronik.

Våra tekniker har lång erfarenhet av de på marknaden befintliga instrumenten (Alwetron, Instron, MTS, Schenck, UTS, Zwick mm.). Med detta i ryggen kan vi utföra uppgradering av alla på marknaden befintliga drag-/tryckprovare och därefter stå för såväl support- som garantiåtaganden på de delar som omfattas av uppgraderingen.

Kontakta oss för offert på en uppgradering!

Telefon: 0371-847 00 eller se mer på vår hemsida: www.icssweden.com

Instrument & Calibration Sweden AB
Åbjörnsgatan 2
Box 28
332 21 Gislaved
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564836384

Kontaktperson

HS
Henrik Svanfors
Säljare
+46 37184705 henrik@icssweden.com

Sänd till en kollega

0.048