23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Amada HG-ARs Kantpress

Förfallodatum
den 31 mars 2024
Skick
Ny
Tillverkare
Amada
Modell
HG-ARs Series

Automatiskt bockningssystem med förenklad programmering för små till mellanstora plåtdetaljer

HG-ARs har utformats för att erbjuda maximal produktivitet med hög flexibilitet och precision vid produktion av små batchstorlekar såväl som delar i varierande storlekar. Cellens huvudkomponenter är hybridkantpressen med automatisk verktygsväxlare, den speciellt utformade och mycket flexibla roboten samt den automatiska gripdonsväxlaren.

Hybridkantpressen med ATC (Automatic Tool Changer – automatisk verktygsväxlare) kan ladda den mest komplexa verktygslayouten inom bara någon minut, tack vare ATC-enheten och de dubbla verktygsrobotarna. AMADAs specialutvecklade, mycket flexibla robot arbetar på en anpassad tvärgående åkbana och hanterar delarna snabbt och effektivt med förkortade cykeltider som resultat. AGC (Automatic Gripper Changer – automatisk gripdonsväxlare) stödjer upp till nio olika gripdon med olika tekniker och i olika storlekar för att optimalt kunna hantera olika typer av delar. Systemen för utlastning av de färdiga detaljerna ökar produktionscellens effektivitet ytterligare.

Läs mer, https://www.amada.eu/se-se/produkter/maskiner-och-automatisering/bockmaskiner/automatiserade-bockningsceller/hg-ars/

Amada Scandinavia AB
Borgens Gata 16-18
441 39 ALINGSÅS
Alingsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564025814

Kontaktperson

PB
Peter Book
Säljare Specialist
peter.book@amadasweden.se

Sänd till en kollega

0.094