23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Lödrök är en farlig rök som ofta finns inom elektronikindustrin

Förfallodatum
den 28 september 2023
Skick
Ny
Tillverkare
ULT
Modell
LRA

Hur tar ni hand om lödröken som uppstår vid personalens arbetsstation?
I samtliga lödningsprocesser bildas stora mängder lödrök som kan ha en negativ effekt på personalens hälsa. I lödrök finns det bland annat flussmedelsrester, lödpartiklar, gaser och ångor som måste tas om hand och filtreras bort annars fastnar de istället i personalens luftvägar.

Vi hjälper er att snabbt och enkelt hitta en smidig och kostnadseffektiv lösning. Med ett utsug som har rätt anpassat filtersystem i kombination med en anpassad utsugsarm och skärm så är man snabbt rutstad för en säker arbetsplats. Vi är återförsäljare för ULTs utsug med högkvalitativa filtersystem, de är lätta att använda och kräver mycket litet underhåll som byte av filter och filterkassett.

Serien LRA är utsug som är särskilt anpassade för lödrök och de har ett filtersystem som tar hand om alla partiklar. Utsugen har olika utförande på utsugsarmar och munstycken, man kan välja om man vill montera utsugsarmen i sidan på bordet, någonstans i bordet, på väggen eller direkt på aggregatet. Utsugen finns som både mobila och stationär. De mobila utsugen är lätta att flytta och kan även komma in under ett bord eller mellan två olika arbetsstationer.  

Som arbetsgivare är man skyldig att se till så att gränsvärdena inte överskrids och att man noga begränsar luftföroreningar på arbetsplatsen.  Med vår hjälp och ULTs utsugs-och filteraggregat är det snabbt löst och arbetsplatsen och personalen blir både renare och friskare. 

Ring eller maila din förfrågan till Karoline Ljung, 040-536623. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031